Solliciteren Schiphol

Solliciteren op Schiphol

Als u wilt werken op Schiphol, zult u eerst moeten kiezen naar welke functie u wilt solliciteren. Zoekt u een baan in de horeca of helpt u toch liever klanten in een kledingwinkel? Heeft u veel verstand van programmering en wilt u graag werken in de ICT of lijkt het u leuker om de administratie bij te houden? Solliciteer naar een functie die u leuk lijkt, maar zorg ervoor dat u tevens aan het profiel van deze functie voldoet.

Solliciteren bij de Schiphol Group

Bij de Schiphol Group kunt u heel gemakkelijk solliciteren via de website van Schiphol. Hier kunt u alle openstaande vacatures vinden. Nadat u heeft bepaald of u aan het profiel voldoet kunt u op solliciteren drukken. Vervolgens dient u enkele algemene gegevens en gegevens over uw opleiding in te vullen. Als bijlage voegt u uw CV en een motivatiebrief toe.

Solliciteren bij winkels en horeca op Schiphol

Via de Schiphol Group kunt u solliciteren bij de winkels en horecabedrijven op Schiphol, maar u kunt dit ook doen via de website van het bedrijf van uw keuze. Hierbij zult u nagenoeg dezelfde handelingen moeten verrichten als bij het solliciteren via de Schiphol Group.

Werken op de Luchthaven